divendres, 4 de setembre del 2009

Cambrils Festiu


Cambrils Festiu

El llibre ret homenatge a totes aquelles dones i homes que han  contribuït amb el seu esforç i dedicació a fer possible que el Cambrils que heretem en aquests primers compassos del segle XXI puguem mostrar-lo al món com una ciutat amable, oberta, dinàmica i especialment rica en costums i tradicions festives.
En les pàgines que segueixen a continuació, l’equip de persones que hi hem participat pretenem transmetre les bones vibracions que al municipi es recullen a partir de l’empenta i la il·lusió amb què el veïnat festeja al llarg de l’any un reguitzell d’activitats culturals,  associatives, esportives, gastronòmiques, religioses i moltes d’altres més que, amb especial estima, els habitants gaudeixen i engresquen a compartir.
Són les vivències patrimonials d’un poble actiu que, gràcies a la seva estratègica ubicació marítima, es fa gran de forma conscient, cosmopolita però en equilibri i respecte per l’espai urbà, l’entorn natural i la identitat humana.
D’aquí que, per tot plegat, a partir d’una  selecció de fotografies i amb el suport de textos divulgatius, desitgem apropar els colors vius i les essències del Cambrils festiu al públic lector de l’obra.
Dit això i arribats en aquest punt, res millor que descobrir com les festes fan l’ullet i conviden que les vegem, escoltem, olorem, tastem i  toquem. Vaja, que..., en definitiva, hi participem i en fem córrer el boca orella que, al cap i la fi, serà el major elogi de cara que l’any vinent surti més bé.  Som-hi?

Introducció del llibre

Setembre de 2009
Arola Editors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada