dilluns, 28 de març del 2011

Picantors


Ningú és de pedra i el que digui el contrari que s’ho faci mirar, perquè es perd un grapejat d’experiències que de ben segur li alegrarien la setmana (encara que això sols succeeixi una estoneta). I és que quina cosa millor hi ha que una bona repassadeta, oi? De dalt a baix o de baix a dalt... amb calma. Sense presses. Assaborint el millor en cada instant,  en cada moment, fins arribar a tocar amb la punta dels dits les estrelles del firmament. Uf, quin bon viatge! (amb les millors de les companyies possibles, és clar), camí de galàxies fogoses  on el tot es fon en un de sol per llavors, vibrar en autèntica  bogeria!!
Totalment recomanable pel cos i el que digui el contrari és que no ho ha tastat gaire o gens ni mica. Un consell sincer d’amiga; si coneixeu algun o alguna que es trobi en tal desemparada situació, que si posi, ara mateix! I que bavegi  amb extrema fal·lera amb l’objectiu d’assaborir els fruits saborosos que la natura ens ha donat: plàtans, maduixots, figues, síndries... Val la pena perquè en aquesta vida només hi som de pas i, a sobre,  encara dos dies estem malalts i en un tercer tenim un mal de cap estrepitós. Així doncs, què ens queda, eh? Emprenyar-nos? Noooooo! deixar de somicar i anar per feina, que només es viu una vegada!
Estic convençuda que molts dels mals ens passarien a l’acte si fóssim més juganers tots plegats (polítics inclosos). Mira que entestar-se a prohibir, censurar, abusar, perseguir,  turmentar... quan el que caldria és ser sempre  permissius, oberts, respectuosos, lliures, alegres...
Doncs això i, moltes saliveres més, les podrem llepar els 365 dies de l’any  remenant els renovats continguts que ens ofereixen aquests ja actuals 69 websnegres de la segona etapa, més, els de la primera etapa, els altres  i... tots els pròxims grapats de 69 nous números que es vagin muntant en endavant. Ei, de què us estàveu imaginant que parlava? malpensats!

La Magina dels Ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada