divendres, 31 de gener del 2020

Matalassos


Hi passem gran part de vida damunt, en teoria, reposant o... aneu a saber ben bé fent el que. Bé, cadascú s’ho sap, oi? Ara, arriba un moment en què, després d’hores de convivència, ens en desprenem per d’altres i, tornem a començar! Clar que llavors, atrotinats, van camí de contenidors ja que els traiem de circulació però, circulen? I tant que circulen!
Aquesta sèrie fotogràfica aplega 20 instantànies del Raval i l’Eixample St. Antoni de Barcelona en què, ja fora dels llits, són abandonats a la seva sort. Les imatges originàries han estat capturades en color entre els mesos de setembre i desembre de 2014 amb una càmera digital compacta Canon IXUS 117 HS per tractar en blanc i negre i reproduir en paper d’impressora.
La selecció fotogràfica forma part de la trilogia Trajectes integrada pels treballs: Bicicletes (2007), Matalassos (2014) i Carretons (2019) que actualment es poden contemplar conjuntament en part en l’exposició: Les Cares de Barcelona a l’edifici de Montjuïc del Museu Etnològic i de les Cultures del Món de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada