dijous, 8 de maig del 2008

Bugada


Si, després del que portem de Cremes, hi ha algú entestat a voler contactar amb mi, amb molt de gust faig saber que, quan trobi un moment, procuraré correspondre. Bé, vull dir que una vegada hagi complert amb les meves obligacions –entre d’altres les de la llar-, intentaré llegir el correu electrònic i respondré. Ep, que ningú s’hi afanyi! Eviteu cercar dobles intencions en les paraules. No busco contactes. I menys, fer el ploricó. Ai las! Que no parlo de  res de tot això, que gràcies, que el missatge va per altres direccions. Asseguro que prou atabalada estic per escriure aquí amb segones...
Mostres? ara mateix que redacto, sento de fons com centrifuga la rentadora. Quin terrabastall que fa! Sort que està acabant perquè per les orelles entra un brogit que s’instal·la al cervell o també; abans que me’n vagi a estendre,  comentaré que avui provo un detergent que es veu que elimina impureses, perfuma i suavitza a la vegada. És un concentrat que, si em dóna resultats positius, us recomanaré com a bona veïna, d’acord?
Per cert, en política se’n gasta a carretades de detergents! Dels congressos que properament organitzaran els de Catalunya Republicana Esquerra o, entre d’altres, els de Catalunya Popular Partit ens arribaran notícies de noves fórmules carregades d’agents tensioactius que, barrejats amb productes adjuvants i a la vegada remenats amb altres additius, netegen a fons una colla de taques. Aviat en sabrem exquisideses.
Quan això succeeixi estarem distrets. Sentirem parlar de les excel·lències que cada venedor ofereix amb els preparats de limpidesa. Entre col·legues se’n distribuiran mostres, les provaran, les compararan fins que, finalment, es decantaran per una o per una altra. Quina? Està per veure. Ja en sentirem dir les meravelles. Serà allò de: desengreixa, desinfecta, blanqueja, atomitza, aclareix, esbandeix... Què passarà amb els productes refusats? Ah, dependrà de factors diversos. Conseqüències? Alguns dels comercials abandonaran i es dedicaran  a altres negocis no tan corrosius, així com d’altres s’entestaran a trobar receptes alternatives.  I això que renten en comú la roba del gremi. Quin safareig!

La Magina dels ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada