dimarts, 14 de desembre del 2010

Cables *


Ja tornem a tenir les festes de Nadal i, tal com marca la tradició, hem de quedar bé fent presents amb els millors dels desitjos i de les intencions. Cal ser detallista  amb els familiars, l’empresa, així com amb la colla d’amics invisibles que ens cauen en aquestes dades al damunt. Convé ser original i esdevé indispensable no haver de furgar en excés butxaca.
Segons entesos en la matèria, enguany el present que està tenint requesta es troba a través d’Internet i de periòdics com: Der Spiegel, The Guardian, Le Monde, The New York Times i El País.
El producte estrella, se’l coneix al mercat amb el nom de Leaks (filtracions, en anglès) i el distribueix de forma interplanetària la pàgina web Wikileaks, en el qual es troben un conjunt de “cables” que resulten ideals per poder lligar paquets de regals de totes les mides i tonatges.
Julian Assange és el fundador del negoci que, amb només 4 anys, ha revolucionat el món fins arribar a  provocar, a causa del desorbitant èxit de les seves remeses,  l’anomenada 1a. Infociberguerra Mundial. Entre els dissenys d’aquest període destaquen 251.000 “cables”  model; Diplomàtics (evocatius al Departament d’Estat dels EUA) i “cables” models; Àfrica (dedicats als Tribunals Islàmics de Somàlia i al govern de Kènia)
En relació a les filtracions D.O. Catalonia, aquestes tenen a veure amb els modelets; Jihadistes, Màfia Russa, Estatut, Doblatge, Port de Tarragona i l’empresa Grifols.
El dissenyador en aquests moments ha anat voluntàriament a la presó per un tema d’estampats de faldilles sueques. Explica que només ha donat a conèixer un 0’5% dels seus stocks i que els propers agradaran molt a la Xina, la banca i les multinacionals.
Així ho recull la nova dita: Si per Nadal vols fer regals amb llacets com cal,  cables  Wikileaks són ideals!

La Magina dels Ous

(*) Publicat al setmanari El Triangle (27-12-2010)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada