dijous, 8 de juliol del 2010

Sentència


Arriba el juliol i els magistrats se’n volen anar ara de vacances. Finalment, han resolt la feina per la qual els han pagat en relació a l’estatut. Han necessitat, però, gairebé 4 anys per posar-se d’acord a escapçar el text. Ara, és d’imaginar que, mentrestant,  cada mes, devien anar cobrant la constitucional tribunal nòmina, no? Quin xollo, jo de gran aquí també  hi voldré treballar!
Ja és prou però que hagin badat tant. S’ho havien de fer durar encara una temporadeta per així cada trenta dies continuar anar fent bossa. Francament, me’ls imaginava un xic més espavilats. Es nota que no són catalans, podien haver tret major rendiment a l’encàrrec que des del popular partit i des “del pueblo defensor” havien rebut. Total, per fer la tisoradeta  que diuen els col·legues de premsa satírics del “Mundo” i “El País”  que només han fet a l’escrit els jutges, haguessin hagut aquests de necessitar, perquè es notés alguna retalladeta rellevant al document (segons ells, és clar), com a mínim fins al següent mundial de futbol del 2014. Com es veu que no hi poden fer més, des que els rutlla la selecció, compten el pas del temps; de campionat en campionat. Per la meva part, pescallunes com arribo a ser, vull pensar que per llavors ja ens enfrontarem en el partit de la final contra els de la samarreta vermella.
De retorn a la sentència, si el que de veritat desitjaven és que ens prenguem de forma seriosa  la seva decisió, ja fa dies que esclafim a riure. Cada cop ens  sentim més allunyats dels seus arguments de la indissoluble nació espanyola fins al punt que els acabarem atorgant a cadascun dels membres del Constitucional Tribunal la Creu de Sant Jordi pels mèrits en la defensa i les llibertats democràtiques de Catalunya.

La Magina dels Ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada