dilluns, 18 d’octubre del 2010

Loteria


Ara que les vacances queden lluny i els botons de les bates escolars ja han rebut els primers repunts, arriba el moment més important de debò de l’any; preocupar-se per adquirir dècims de la loteria de Nadal. És clar que sí, ja ho vaig apuntar en l’anterior article, a veure si toca la grossa i enviem una pila de gent  a fer punyetes!
De fet, tal i com pronostiquen les enquestes electorals, a hores d’ara encara resultarà més fàcil apostar per la combinació d’un número guanyador del sorteig de Nadal que encertar si el conseller Nadal revalidarà com a diputat socialista al Parlament. Bé, ja es veurà si finalment a primers de desembre el polític gironí entra per nota de tall com si, a finals del mes, servidora arreplego quelcom de la pedrera.
Per cert, una de les coses que em sorprèn per part d’algunes de les persones amb qui coincideixo comprant dècims en les administracions de loteria són  aquelles i aquells que s’apropen a la finestreta amb la dèria de cercar un número prefixat. Sovint les apostes van relacionades amb fets de l’anyada de torn que, segons supersticiosos, els ha de donar sort.
Enguany, entre el reguitzell de propostes, trobarem qui s’interessarà per números com el 15510, del tot ideal pel Rivera perquè rememori  l’actuació d’en Jimmy Jump a l’Eurovisió; o ara el 29610 adequat pel Puigcercós i que fa referència a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’estatut; o bé  el 22710 per la Camacho i el reconeixement per part del Tribunal Internacional de Justícia de l’estat de Kosovo; o també l’Herrera amb el 29910 vinculat amb la atonyinada als okupes del dia de la Vaga General; o el 71110 adreçat al president Montilla desitjant  una benedicció miraculosa del Papa a la Sagrada Família o bé el 28110 tot somiant en Mas trobar diners a Palau, de la Generalitat, naturalment!  
Bé, en el menor dels èxits  i en el supòsit  que la grossa acabi amb 0, els tornaran els diners a tots.

La Magina dels Ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada