dijous, 5 de juny del 2008

12+1


Les coses pel seu nom i, en aquest cas, pel seu número: 13. Tretze són les setmanes que a can elwebnegre ensucrem paladars! Si de nosaltres depèn, com a mínim a la cara no se’ns podrà retreure que passem olímpicament del país ja que aboquem energies terapèutiques  per aixecar la moral del poble que prou per terra s’arrossega.  Doncs bé, resulta que ara que el nivell dels pantans ha pujat, els que salivaven beneficis amb la canonada es queixen per la paralització del projecte. Ja ho diu la dita: mai plou al gust de tothom. Que trist,  hauríem d’estar tots plegats radiants d’alegria i en canvi  hi ha empresaris que s’estiren els cabells perquè deixaran de fer l’agost. Mira que són solidaris, eh? Prou que ja conec aquesta trepa, per poc que puguin, continuaran amb els seus tretze i esgarraparan on calgui amb l’excusa de la indemnització per les hores de servei dedicades  i per l’estoc de tubs que se’ls amunteguen al xalet.
Servidora, que d’economia de cistell en sap un tros, detecto que els números poc quadraran. Si bé hi havia diners per tirar endavant  el conducte i aquest, gràcies a la pluja caiguda s’atura, que es pensarà fer amb la partida monetària pressupostada? Interessant serà observar les fugides d’estudi dels polítics. Ara, aviat ho tindria  solucionat jo com reutilitzar les peles que: tretze són tretze aquí i a Haití. 
Per cert, ja que anem sobrats de tubs i tenim diners per liquidar, que tal si s’aprofiten per soterrar la MAT pel seu pas per les Guilleries? El que dic no és cap ximpleria. Si quan convé hi ha diners per tirar endavant grans infraestructures perquè dimonis ha de quedar a la vista la línia de molt alta tensió? Més enllà d’impactes ambientals –que hi són-, encara és hora que les autoritats justifiquin el que fa al cas. Què potser ens abaratiran la factura de la llum si les torres queden a la vista?  I d’això se’n diu polítiques respectuoses, sostenibles, territorials?  Ànsia, Manela!

La Magina dels ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada