dijous, 10 de juny del 2010

Audiència


Dijous passat, en acabar de sopar i endreçar la casa, vaig escarxofar-me al sofà. Després de la jornada laboral ve de gust jeure plàcidament, fer mandra empassant-se el que aboquen els dels canals per la televisió. Sincerament, pretenia evitar de pensar, aparcar cabòries  del dia  practicant el veritable esport nacional que no és altre que el zàping compulsiu.
Així que, acomodada com estava davant del televisor, vaig començar a prémer botons del comandament a distància. I caram, quina distància!
A la 1 feien la sèrie Gran Reserva que anava de l’aparició del cadàver de Paloma a unes vinyes. A la 2 era hora de cinema i la pel·lícula portava per títol Fragil. Continuant amb la meva dèria de trobar un entreteniment raonable, a l’antena 3 programaven talents musicals en l’espai Quiero Cantar amb gala final inclosa. Des dels  estudis de la 4, emetien la sèrie d’intriga amb el capítol Flores para tu tumba. A la tele que fa 5, la cosa anava de Supervivientes: perdidos en Nicaragua. A la del número 6, ¿Quién vive ahí?  I, els del plus, Show...
Davant de propostes amb noms eclèctics com: Gran Reserva, Fragil, Quiero Cantar, Flores para tu tumba, Superviventes: perdidos..., ¿Quién vive ahí?  no ha de sorprendre que agafats junts de la mà esdevinguin un gran Show!
Però ves com són les coses, precisament perquè hi ha qui les diu d’una altra manera, el galliner del popular partit, el del socialista i alguns ciutadans més, s’esveren.  Que TV3 passessin Adéu, Espanya? No els ha fet el pes i han aixecant els braços al cel! Amb l’oferta plural que hi havia, la solució la tenien al dit. Canviar de canal o bé tancar el televisor ja que  l’endemà seria un altre dia com així s’ha demostrat.

La Magina dels Ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada