diumenge, 27 de febrer del 2011

Negror


Dir que al País Valencià amb només prémer el botó del comandament a distància pots rebre totes les televisions no és cap mentida. De rebre es poden rebre sols que, hi ha camps, que fan ombra i enfosqueixen senyals.
En teoria, l’entrada en funcionament de la tecnologia TDT havia de facilitar el fet de poder disposar dels anomenats multiplex on, les reciprocitats, farien possible els canvis de cromos entre cadenes de televisió i emissores de ràdio autonòmiques.  Però, a l’hora de la veritat, amb el pretext que la recepció de TV3 era pirata més avall de la Sènia, el Govern de la Generalitat del sud s’afanya a fer complir reformes de lleis  del sector audiovisual a les Corts valencianes i precinta torres de ferralla amb parabòliques que portaven 26 anys en actiu servei.
Pirata? Lleis? No costaria massa trobar altra mena de pirates amb traje o lleis, per penalitzar els delictes de suborn que els  hauria de fer posar  per corbata al president i uns quans més a Picassent. (hi ha una presó)
En els temps que corren en què precisament l’accés als canals de televisió s’han eixamplat més enllà dels límits fronterers insistir en una infracció administrativa és anar contracorrent.  Francament, quina manera més espantosa de fer el ridícul! Un tancament? Un? Posats a fer les coses ben fetes de debò, totes les cadenes haurien d’haver enfosquit a la vegada; TV1, TV2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La Sexta, Canal 9, La 10, Intereconomia... Que trist!  Ha estat una pèssima estratègia perquè, desmantellant-les  totes a la vegada, llavors sí que el poble sencer s’hagués llançat al carrer amb èxit convocats per les xarxes socials (es veu que el clam multitudinari de 10.000 persones a Castelló contra el tancament de TV3, no compta, són quatre gats)

La Magina dels Ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada