divendres, 13 de maig del 2011

Samarretes


Amb això del passi a la final del Barça de la Champions League i l’obtenció del títol de Campions de Lliga, els dos l’endemà, al carrer, més d’un s’ha disfressat amb la camiseta blau i grana. Hi ha gent per tot, no?
Doncs, que ho aprofitin ara que encara poden perquè d’aquí 4 dies amb la propera modificació de l’ordenança cívica quedarà prohibit anar amb pilotes per Can Fanga i qualsevol altre jorn, al pas que anem, serà sancionada en la via pública i al treball l’ostentació dels colors de la samarra futbolística. Temps al temps, ja ho viurem.
I és que, no només els dia següent, els nens i les nenes són els únics que s’equipen per assistir a l’escola. No, no i ara! Uns quants ganàpies, a les feines, també hi han fet acte de presència amb la vestimenta de competició esportiva. Estem més sonats que el ramat de cabres (autòctones?) catalanes trobades en un pastor de Sant Salvador de Todó.
Col·lectius d’Ampes mesos endarrere aixecaren  crits al cel contra les reflexions de la consellera d’ensenyament que parlava de recuperar els uniformes de col·legi. Fàcil que es plantegin fer un híbrid, tots contents, i els del comerç a fer “guardiola”.
Pel que fa a la resta de feines, els experts en riscos laborals, patronals, sindicats... que en sospesin els pros i contres de l’operació d’adaptació dels equipatges laborals a l’estètica del Messi i companyia . Segur que en trobaríem de més motivats per anar a pencar cada dia.  Alguns encara es prendrien a bones les retallades salarials, eros, acomiadaments... Clar que, per altres, la depressió de pensar a calçar de ratlles blaves i vermelles a diari probablement els afectaria més que deixar de rebre els beneficis dels  1450 milions d’euros del fons de competivitat que el ramat de 25 diputats (autònoms?)  ha tombat la moció del Congrés.

La Magina dels Ous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada